• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

RSS

Blogg

Zero – nikotinfrie e-sigaretter

SmokeSmart Zero er en e-sigarett fri for nikotin. Denne e-sigaretten lar deg dampe uten at du trenger å bekymre deg for nikotin, røyk eller andre skadelige stoffer. Kan brukes som avvenning av vanlig tobakk eller som et substitutt. 

Les mer her...

E-sigaretter kan gi helserevolusjon

I en omfattende vitenskapelig rapport fra Statens institutt for rusmiddelforskning (SIRUS), gjennomgår forsker Karl Erik Lund den enorme suksessen som e-sigaretter har hatt de senere årene. Det har tidligere vært gjort forsøk på å redusere den betydelige risikoen ved røyking, bl.a. ved å sette filter på de gammeldagse sigarettene eller lage varianter som «light» og «mild» – riktignok uten mye effekt. Med e-sigaretten er det endelig kommet et produkt som føles og ser riktig ut, og som samtidig ikke har alle de skadelige stoffene som for eksempel tjære, osv. I tillegg har e-sigarettene den store fordelen at de ikke plager andre med giftig røyk. Det bør være allment kjent på dette tidspunktet at e-sigaretter kun avgir vanndamp.


Les mer her...
Loading...