• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Gjennomgår strenge kvalitetskontroller

På nett kan man finne mange usannheter og myter om e-sigaretter fra de som har testet det selv og fra andre som kun spekulerer i hvordan det fungerer og smaker, og hva som er lov og ikke lov. Enkelte deler sin erfaring, velger å anbefale det ene fremfor det andre, og deler sin anbefaling i sosiale medier eller i nettforum. På grunn av at det i Norge er forbud i henhold til Helsedirektoratet mot å selge e-sigaretter fra forhandler over disk i både butikk og apotek, bør man lese hva man finner av informasjon før man gjør seg opp en mening og eventuelt velger import til eget bruk. Forskningsleder Karl E. Lund ved Statens institutt for rusmiddelforskning (SIRIUS) mener det er på tide å revurdere hele forbudet mot e-sigaretter, og helseminister Bent Høie avviser heller ikke at e-sigaretter kan bli tillat i Norge på sikt. Folkehelseinstituttet skiver at:

“Vurdert ut fra det man i dag vet om en rekke sentrale helseskadelige forurensningskomponenter knyttet til røyking, er det svært sannsynlig at bruk av e-sigaretter gir redusert helserisiko sammenlignet med det som sees ved røyking av tradisjonelle sigaretter.”

E-sigaretter fra Smokesmart gjennomgår strenge kvalitetskrav for å sikre kvaliteten på våre produkter. Les mer om e-sigaretter fra Smokesmart her

Odd Steiner

« Tilbake
Loading...