• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Mange gode grunner til å bytte til e-sigaretter

De fleste er veldig klar over at det er usunt å røyke vanlige sigaretter, men hvis du fortsatt er i tvil finner du her en liten liste over resultatene fra en rekke amerikanske studier.

Du blir raskere gammel

Du eldes 5 ganger raskere hvis du røyker sigaretter, og det både mentalt og fysisk hvorpå risikoen for blodpropp øker mange ganger hos røykere. I en undersøkelse av 9200 menn og kvinner over 65 år fremgikk det tydelig av studien at røyking fikk aldringsprosessen til å gå raskere.

Forskere ved Harvard University publiserte nylig en artikkel i tidsskriftet Arthritis & Rheumatism, som beskrev hvordan røyking kan bidra til å fremme sykdommen lupus som påvirker nervene og medfører store smerter.

Røyking går utover barna

En europeisk studie, hvor man undersøkte 745 tilfeller av tidlig spedbarnsdød med 2400 friske babyer, påviste i fjor en sammenheng mellom spedbarnsdødelighet og røyking. Studien viste i dette tilfellet at dødeligheten økte i de tilfellene hvor mødrene hadde røykt.

Kolikk

Et langt mindre alvorlig problem, men fortsatt et stort problem i mange barnefamilier er kolikk. Røyking påvirker dannelsen av et bestemt hormon i blodet, magen og tarmene til barnet, hvilket gjør det mer utsatt for kolikk. Igjen kunne man vise en sammenheng mellom morens røyking og barnets lidelse.

Røyking og impotens

En kinesisk studie blant 5000 menn kunne påvise en sammenheng mellom røyking og impotens. De mennene som røyket en pakke sigaretter eller mer om dagen hadde 60 % større sannsynlighet for å oppleve impotens enn menn som ikke røyket.

Røyking påvirker også snorking

I en amerikansk studie av 15 000 menn og kvinner fant man at mens 24 % av røykerne ofte led av søvnforstyrrende snorking, var det bare 14 % av ikke-røykerne som hadde dette problemet. Studien er beskrevet i American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine.

Alt i alt, er det neppe noen tvil om at e-sigaretter er et mye sunnere alternativ til røyking. I tillegg fungerer de fint hvis du ønsker å slutte å røyke helt. Over 60 % har lykkes med å slutte helt fordi de gikk over til e-sigaretter først. Og det er nettopp fordi e-sigarettene ikke inneholder alle de skadelige stoffene at det er mye enklere å slutte!

Odd Steiner

« Tilbake
Loading...