• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Zero – nikotinfrie e-sigaretter

SmokeSmart Zero er en e-sigarett fri for nikotin. Denne e-sigaretten lar deg dampe uten at du trenger å bekymre deg for nikotin, røyk eller andre skadelige stoffer. Kan brukes som avvenning av vanlig tobakk eller som et substitutt. 

Nikotinfrie e-sigaretter – passer for alle
Nikotinfrie e-sigaretter kan benyttes uansett om du er en ny eller erfaren bruker av e-sigaretter, eller om du ønsker å bruke dem som et hjelpemiddel for å slutte med vanlig tobakk. E-sigaretter uten nikotin betyr enkelt fortalt at det ikke finnes nikotin i e-sigarettens væske. Det er for øvrig 18-års aldersgrense på alle e-sigaretter – selv om de ikke inneholder nikotin. 
 
Ved valg av SmokeSmart Zero nikotinfrie e-sigaretter vil du ikke få avhengighetsrelaterte opplevelser som eksempelvis abstinenser. Uten nikotin er det ingen andre stoffer som skaper en avhengighet. Du kan derfor benytte deg av e-sigaretten uten å kjenne på abstinenser i hverdagen. I tillegg vil nikotinfrie e-sigaretter hindre stikkende fornemmelser i halsen, som nikotin gir.  
 
SmokeSmart Zero.
SmokeSmart Zero nikotinfrie e-sigaretter er fulladet og klare til bruk når du mottar dem. De har et kraftig batteri, og gir deg derfor opptil 600 trekk per e-sigarett. Du kan basert på ditt behov og ønske, velge mellom ulike pakkestørrelser med totalt 4, 10, 18 eller 40 sigaretter. 
 
Zero e-sigaretter består av to hoveddeler. Den ene delen er batteriet, og den andre er en fordamperdel. SmokeSmart Zero har flere egenskaper, deriblant at de er batteridrevne, samt har en sensor og LED-lampe som lyser når det gjøres trekk. Det er ikke behov for lader eller væske ved kjøp av SmokeSmart Zero. 
 
E-sigarettene inneholder ingen kreftfremkallende- eller andre skadelige stoffer. Alle produktene våre er sikkerhetsgodkjente og overholder alle standarder satt av EU. Du kan derfor være trygg på at produkter du kjøper fra oss, er trygge og av høy kvalitet. 

« Tilbake
Loading...