• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

7 fakta om e-sigaretter og damping

Vi har samlet noen fakta om e-sigaretter og damping som du kanskje ikke visste fra før, men som kan være nyttig for deg som forbruker å vite.

1. E-sigarettene ble utviklet i Amerika så tidlig som i 1963, og har blitt utviklet og stadig mer avansert gjennom tidene. Det er med andre ord ikke en ny oppfinnelse, selv om det er i løpet av de siste årene at det vært en tydelig økning av forbrukere.

2. Den nye tobakksloven som nå også omfatter damping, tredde i kraft 1.juli 2017. Det betyr at bruk av e-sigaretter må følge samme lover og regler som ved bruk av tobakk. Det er derfor ikke lov å blant annet dampe innendørs eller utenfor offentlige bygg.

3. Mange tror at det er forbudt å bruke e-sigaretter i Norge, men det stemmer ikke. Det er kun salg av e-sigaretter med innhold av nikotin som for øyeblikket ikke er lov å selge over disk i Norge. Det foregår nå en prosess for lovendring, og det vil i løpet av 2019 bli lovlig å også selge e-sigaretter med innhold av nikotin over disk. E-sigaretter vil i den sammenheng bli overvåket av Statens legemiddelverk som et røykeavvenningsprodukt.

4. Mange tror at nikotin er et farlig stoff. Nikotin er ikke kreftfremkallende, men et vanedannende stoff. Det har derfor en begrenset fare for skade på andre enn gravide og folk med hjerte- og karlidelser.

5. Ved damping er det et batteridrevet varmeelement i e-sigaretten som lager damp. Dampen lages av en væske som består av propylenglykol, glyserol, vann, aromastoffer og eventuelt nikotin.

6.E-sigaretter gir stor valgfrihet, og du kan velge mellom en mengde ulike smaker og nikotinmengder, slik at du kan finne produktet som passer best til din smak og forbruk.​

7. At det er farlig å være i nærheten av eller i samme område som noen som damper, er en myte. Ved damping er det ikke røyk som pustes ut, men en vanndamp. Denne dampen inneholder ingen stoffer som gjør skade på omgivelsene.

E-sigaretter egnet for ulik bruk og behov

E-sigarettene har eksistert i lang tid, men det er i løpet av de siste årene at forbruket har økt. Det vises blant annet gjennom behovet for den nye lovendringen som nå er i prosess. E-sigarettene inneholder ingen kreftfremkallende eller skadelige stoffer, og er et sikkert produkt, også for omgivelsene dine.

For at du som forbruker skal få en best mulig opplevelse, tilbyr vi i SmokeSmart et bredt utvalg ulike typer e-sigaretter. Basert på ditt forbruk og behov, kan du i vår nettbutikk velge ønsket kapasitet, nikotinmengde og smak. Hele utvalget finner du i nettbutikken vår.  

« Tilbake
Loading...