• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Nyheter

PHE kampanje oppmuntrer røykere til å bytte til e-sigaretter

En pressemelding publisert på gov.uk viser til en kampanje laget av Public Health England (PHE). Kampanjen råder røykere til å benytte seg av e-sigaretter som et hjelpemiddel for å slutte eller som et mindre skadelig alternativ til sigaretter. For å informere deg som kunde, viser vi i SmokeSmart til gjennomført research og funn som kommer frem i kampanjen laget av PHE, samt den publiserte pressemeldingen.

Les mer her...

E-sigaretter på flyreise og i andre land

Når du skal ut å reise er det lover og regler som må følges om du ønsker å ha med deg esigaretter. Vi har samlet tips og informasjon om hva du bør tenke på ved oppbevaring, frakting og bruk av e-sigaretter på flyreise og i andre land.Les mer her...

Hva innebærer det nye lovverket for e-sigaretter?

Det har kommet et nytt lovverk for e-sigaretter, noe vi i SmokeSmart tar seriøst. Som distributører av e-sigaretter ønsker vi å gi deg en innføring av hvilke lover og regler som gjelder for bruk og salg av e-sigaretter i Norge, både for privatpersoner og distributører. 

Les mer her...
Loading...