• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

E-sigaretter på flyreise og i andre land

Når du skal ut å reise er det lover og regler som må følges om du ønsker å ha med deg esigaretter. Vi har samlet tips og informasjon om hva du bør tenke på ved oppbevaring, frakting og bruk av e-sigaretter på flyreise og i andre land. 

E-sigaretter på fly

Om du skal ha med deg e-sigaretter på flyreise er det viktig at disse blir lagt i håndbagasjen din. Det er forbudt å frakte dette i innsjekket bagasje. Dette gjelder for alle flyselskap over hele verden. De aller fleste flyselskap tillater e-sigaretter i håndbagasjen, men det anbefales å likevel dobbeltsjekke med flyselskapet på forhånd. Det er bedre å være på den sikre siden, i stedet for å risikere å få disse beslaglagt.  

Selv om det er lov å ha med e-sigaretter i håndbagasjen, er de likevel ikke gitt at du kommer gjennom sikkerhetskontrollen uten å bli stoppet. Sørg derfor for at e-sigarettene har batteri, slik at det er enkelt å vise for de ansatte i sikkerhetskontrollen hva det er. I motsetning til en del andre merker og leverandører, krever ikke e-sigarettene fra SmokeSmart noe ekstra utstyr. Dette gjør det enkelt å reise med e-sigarettene uten å risikere å glemme nødvendig ekstrautstyr som lader og refill av væske.  

Regler for damping faller under røykeloven, og derfor er damping om bord på flyet forbudt. Dette er noe flyselskapene slår hardt ned på, og derfor en regel det er viktig å overholde.

Damping i verden

Selv om damping i Norge er lovlig på lik linje med vanlig tobakk, er det ikke gitt at det er slik andre land. Loven for bruk av e-sigaretter varierer fra land til land, hvor noen land tillater all bruk, mens andre har strenge lover mot all bruk. Før du tar med deg e-sigarettene dine, anbefaler vi å sjekke hvilke lover som gjelder i det landet du skal besøke.

Her er en generell oversikt over hva som gjelder i de forskjellige landene.  

Damper du i land som har lover mot e-sigaretter kan du få dem beslaglagt, få en saftig bot eller i verste utfall bli satt i fengsel. Thailand er blant landene som slå hardt ned på e-sigaretter, med en maksstraff på opptil ti år i fengsel. Mens i Østerrike er det ingen lover som forbyr damping. Det betyr at så lenge ansatte på offentlige steder ikke har egne regler for det, kan du dampe både inne og ute, uten problemer.

Ved å sjekke hvilke lover og regler som gjelder for e-sigaretter på fly og i andre land, blir reisen med e-sigaretter både enklere og tryggere. Ved lengre reiser kan det være gunstig å sørge for at du har pakket med deg nok e-sigaretter til å vare hele reisen. E-sigaretter med opptil 700 trekk for lenger varighet uten behov for ekstra utstyr, er enkle å ta med seg og kan være lurt når du skal ut å reise.


« Tilbake
Loading...