• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Informasjonsspredning om e-sigaretter er nødvendig

Andelen røykere i Norge har falt sterk de siste 18 årene, men det er fremdeles om lag 11 prosent av befolkningen som røyker daglig, og derfor flere hundre tusen norske røykere som ikke klarer eller ønsker å stumpe røyken.

Nylig vedtok Stortinget et nytt lovverk for bruk og salg av e-sigaretter i Norge. Lovverket innebærer blant annet at e-sigaretter faller under røykeloven, og at salg av e-sigaretter over disk oppheves for enklere tilgang for norske forbrukere.

Folkehelseminister Åse Michaelsen ønsker å realisere folkehelsepotensialet i skadereduksjon, og i den forbindelse opplyser hun om at det nødvendig at informasjon om skadereduserende alternativer til sigaretter kommer ut til norske røykere.

Hele artikkelen på Dagbladet kan du lese her.

« Tilbake
Loading...