• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

PHE kampanje oppmuntrer røykere til å bytte til e-sigaretter

En pressemelding publisert på gov.uk viser til en kampanje laget av Public Health England (PHE). Kampanjen råder røykere til å benytte seg av e-sigaretter som et hjelpemiddel for å slutte eller som et mindre skadelig alternativ til sigaretter. For å informere deg som kunde, viser vi i SmokeSmart til gjennomført research og funn som kommer frem i kampanjen laget av PHE, samt den publiserte pressemeldingen.


E-sigaretter hindrer utvikling av farlige helsetilstander

Det trekkes ut viktige poenger fra PHEs kampanje i pressemeldingen. Det vises blant annet til at røyking øker risikoen for å utvikle mer enn 50 farlige helsetilstander, som kreft, hjertesykdommer og slag. Kampanjen viser til de fatale skadene som oppstår ved å røyke, og hvordan dette kan unngås ved å bytte til e-sigaretter.


Demonstrasjon beviser farlige helseskader ved røyking

En visuell demonstrasjon i kampanjen, sammenligner røyking og damping med utgangspunkt i månedsforbruket til en gjennomsnittlig forbruker. Resultatene ved røyking av vanlige sigaretter viser et høyt nivå av kreftfremkallende kjemikalier og tjære som inhaleres hver måned. Ved et gjennomsnittlig månedsforbruk av e-sigaretter viser resultatene lite eller ingen skade som følge av dampingen.


Research viser til e-sigaretters viktighet og fordeler for røykere

I pressemeldingen nevnes det flere ulike research som viser til fordelene og viktigheten av at røykere bør bytte til e-sigaretter. Det estimeres blant annet at, selv om e-sigaretter ikke er hundre prosent risikofritt, er det 95% mindre skadelig enn vanlige sigaretter. Mange røykere tror enten at damping er like skadelig som røyking, eller vet ikke at damping har en betydelig mindre risiko for helsen.


En falsk frykt for helsens sikkerhet hindrer røykere til å bytte til e-sigaretter

Professor John Newton, Director of Health Improvement hos PHE, sier at det er tragisk om tusenvis av røykere som ønsker å slutte ved hjelp av e-sigaretter, ikke gjør det på grunn av en falsk frykt for helsens sikkerhet. Videre sier han at vi må forsikre røykere om at et bytte til e-sigaretter vil være mye mindre skadelig på helsen enn røyking. Samtidig har Dr. Lion Shahab, leading smoking cessation academic fra University College London, uttalt at research som både dem og andre har utført, viser at damping er mye mindre skadelig enn røyking, og bruk av e-sigaretter over lengre tid er relativt sikkert.

Du kan lese hele pressemeldingen om kampanjen til PHE her.


Trygghet med e-sigaretter fra SmokeSmart

Funnene, demonstrasjonen og research som har blitt gjort i forbindelse med kampanjen fra PHE, beviser viktigheten av å bytte til e-sigaretter for å unngå livstruende skader på helsen. E-sigarettene fra SmokeSmart er et sikkert produkt, og inneholder ingen skadelige stoffer eller kreftfremkallende kjemikalier som truer helsen din. Vi har et godt utvalg e-sigaretter med ulike nikotinmengder som passer for ulike behov.

« Tilbake
Loading...