• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Ny studie viser at e-sigaretter er sunnere

De fleste forskninger og undersøkelser på e-sigaretter går på dampen og væsken, men nå har britiske Cancer Research utført en studie på hva e-sigaretter gjør med kroppen.  

Gjennom 6 måneder undersøkte de spytt og urin fra 181 personer som brukte e-sigaretter, og sammenlignet resultatet mot mennesker som fortsatt røyket tradisjonell tobakk. De som byttet ut tobakk med e-sigaretter i minimum 6 måneder, hadde et betydelig lavere nivå kreftfremkallende substanser i kroppen. Studien viste at NNAL-nivået (kjemikalie forbundet med lungekreft) var hele 97,5% lavere hos de som røyket e-sigaretter, sammenlignet med dem som fortsatt røyket tobakk.

I følge studiet er e-sigaretter derfor sunnere enn tradisjonell tobakk. Lion Shabab, en av forskerne bak studien, sa til DigitalTrends.com at denne studien er først til å utrede dette om man ser på den langvarige bruken av e-sigaretter. Han kom også med følgende konklusjon: E-sigaretter er helt sikkert sikrere enn tradisjonell tobakk.

Her kan lese hele studiet.  

« Tilbake
Loading...