• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

E-sigaretter fra SmokeSmart

En e-sigarett er en elektrisk inhalator som produserer damp ved å varme opp dampvæsken i e-sigaretten. Disse e-sigarettene er oppladet ved mottakelse, og skal/kan derfor ikke lades opp. Dette fører til økt sikkerhet, og gjør det enklere å ta produktet med ut på reise. Dampen tilbys både med og uten nikotin, hvor nikotinmengden varierer fra 0mg til 20mg.

E-sigaretten inneholder ingen skadelige stoffer, og påvirker derfor ikke menneskene rundt deg. Det er per i dag ikke lovlig å selge e-sigaretter med nikotin i Norge, men privatpersoner kan imidlertid importere dette fra utlandet som et røykeavvenningsprodukt.

E-sigarett med ulike smaker

E-sigarettene til SmokeSmart tilbys i syv ulike, og nøye utvalgte smaksvarianter. En kan velge mellom tobakk- og mentolsmak, med eller uten nikotin. I tillegg tilbyr vi de tre forskjellige fruktsmakene jordbær, blåbær og eple, samt de eksotiske smakene vanilje og cappuccino. Om en ikke klarer å velge smak, er det også mulig å velge blandingspakker med alle variantene inkludert.

Slik fungerer en e-sigarett

En e-sigarett består i hovedsak av to deler; en fordamperdel og en del for batteriet. Disse kan holde seg i flere måneder før en trenger å bytte de ut. Når brukeren aktiverer e-sigaretten, vil fordamperen få strøm fra batteriet. Videre vil fordamperen starte å produsere damp som inhaleres på lik måte som andre sigaretter. Når brukeren tar et trekk av e-sigaretten, vil LED-lampen lyse på grunnlag av en sensor som oppdager når det tas et trekk. En mikroprosessor styrer varmelegemet og lysfunksjonen. Varmelegemet fordamper nikotinen. E-sigarettens patron inneholder flytende nikotin som er oppløst i ufarlig væske. E-sigarettene fra SmokeSmart er klare til bruk, så en trenger verken lader, væsker eller annet tilbehør. På grunn av et større og mer effektivt batteri, er antall trekk pr. sigarett økt fra normalt 300 til omtrent 500 - 700.
Loading...