• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Dampvæske

En e-sigarett avgir kun vanndamp som frigjøres fra væsken i cartomizeren (beholderen i e-sigaretten). Denne inneholder vann, naturlige smakstilsetninger og propylenglykol, samt nikotin hvis man har valgt det. Smaken som tilsettes dampvæsken kommer fra smakskonsentrater eller aromaer. Disse er godkjent for menneskelig konsum, og brukes blant annet i matvareindustrien. Dampvæske kalles også for e-juice, e-væske og e-Liquid.

Ingen av våre ingredienser i dampvæsken avgir kreftfremkallende stoffer. Dampen forsvinner raskt, og etterlater seg derfor ingen spor av lukt, farlige stoffer eller merker i vegger eller tak. Det er ikke farlig å bruke dampvæske med nikotin om det benyttes riktig. Uansett skal en være bevisst på at store mengder kan være svært giftig. Dampvæsken må ikke drikkes, og den må holdes unna husdyr og barn.

Propylenglykol

Propylenglykol er en av to typer glyserol som benyttes i dampvæske. Det er et lite, tyktflytende og vannløselig molekyl som blir benyttet som et løsemiddel i e-sigaretter. Molekylet benyttes eksempelvis også i mat, medisiner og kosmetikk. Propylenglykol er fargeløst og luktfritt.

Glyserolet har en kort halveringstid på to til fire timer, noe som vil si at det raskt skilles ut av kroppen. Bortsett fra de rundt 45% av propylenglykol som uendret blir utskilt via nyrene, omdannes resten til stoffer som naturlig finnes i kroppen. Dette vil under normale forhold, ikke utgjøre noe form for helserisiko.
Loading...