• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returret

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

E-sigarett med nikotin

Er du ny bruker av e-sigaretter og ikke har benyttet lignende produkter tidligere, kan det være smart å starte med en lav nikotinmengde. Velger du en e-sigarett med for høy nikotinmengde, kan dette gi deg en mindre god opplevelse. Det motsatte kan skje om du velger en e-sigarett med for liten mengde nikotin. Ønsker du å øke nikotinmengden, kan det være gunstig å ta det skritt for skritt, og ikke gå rett til den høyeste. Dette da det kan føles ubehagelig. Eksperimenter med ulike sorter, smaker og styrker da dette kan gi deg en indikasjon på hvilke typer som passer deg best. Lavere nikotinnivåer kan ha en like god opplevelse som høyere. Uansett er det forskjell på mengden om du benytter deg av forhåndsfylte e-sigaretter, eller velger å fylle på dampvæske selv. E-sigarettene med dampvæske vil føles sterkere enn forhåndsfylte.

Hvordan velge riktig nikotinmengde?
Å se på personlige vaner kan være en veiledende guide til valg av nikotinmengde. For smårøykere er det enkelt å bytte til en lavere nikotinmengde enn de vanligvis benytter. Er man på den andre siden vant til å røyke mer enn én pakke om dagen, vil en høyere nikotinmengde være passende. Det kan også være greit å se på hvor ofte man damper. Damper man bare i blant og ikke over lengre perioder, kan en høyere nikotinmengde gi det man er ute etter. En lavere nikotinmengde kan være greit om man damper flere ganger om dagen, dette for å ikke sette seg selv i en helserisiko. Dette er uansett ikke noe fastsatt, så det kan være smart å teste ut forskjellige styrker for å finne den som føles riktig for seg.

Ulike nikotinstyrker
Mennesker som har eller skal slutte å røyke velger ofte e-sigarett uten nikotin. E-sigaretten med 6 mg nikotin velges med bakgrunn i å kunne nyte uten stor mengde nikotin. E-sigaretter med 12 mg nikotin er vanligst for mennesker som har røyket lettere sigaretter tidligere, og derfor foretrekker nikotin. Tidligere røykere velger oftest 18 mg nikotin da den vil gi en perfekt mengde nikotin i hver damp, i forhold til hva de er vant til. 20 mg er vår høyeste nikotinmengde, og er for de som røyker opp mot en pakke daglig. Er du usikker på hvilken pakke du skal velge, kan du velge en av våre blandingspakker med ulike smaker og nikotininnhold.

Kort oppsummert:
  • 0 mg - Inneholder ikke nikotin, kun smaksaroma.
  • 6 mg - Til deg som har røyket mindre enn 10 sigaretter om dagen
  • 12 mg - Til deg som har røyket omtrent 10 - 15 light sigaretter om dagen
  • 18 mg - Til deg som har røyket omtrent 20 sigaretter om dagen
  • 20 mg – Til deg som er en moderat til storrøyker
Loading...