• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

E-sigarett med nikotin

Er du ny bruker av e-sigaretter og ikke har benyttet lignende produkter tidligere, kan det være smart å starte med en lav nikotinmengde. Velger du en e-sigarett med for høy nikotinmengde, kan dette gi deg en mindre god opplevelse, og det samme dersom du velger en e-sigarett med for lav nikotinmengde. Ønsker du å øke nikotinmengden, kan det være gunstig å ta det skritt for skritt, og ikke gå rett til den høyeste da dette kan føles ubehagelig.  
 
Hvordan velge riktig nikotinmengde?
Ved å se på egne personlige vaner, får du en veiledende guide til valg av nikotinmengde. Det er forskjell på mengden om du benytter deg av forhåndsfylte e-sigaretter, eller velger å fylle på dampvæske selv. E-sigarettene med dampvæske vil føles sterkere enn forhåndsfylte. 
 
For smårøykere vil en e-sigarett med lavere nikotinmengde passe best. Er man vant til å røyke mer enn én pakke om dagen, vil en høyere nikotinmengde være passende. Det kan også være greit å se på hvor ofte man damper. Damper man bare i blant og ikke over lengre perioder, kan en høyere nikotinmengde gi det man er ute etter. En lavere nikotinmengde kan være greit dersom man damper flere ganger om dagen, dette for å ikke sette seg selv i en helserisiko.  
 
Kort oversikt over ulike nikotinstyrker:
  • 0 mg - Inneholder ikke nikotin, kun smaksaroma. Til deg som har eller skal slutte å røyke.
  • 6 mg - Velges med bakgrunn av å kunne nyte uten for store mengder nikotin. Til deg som har røyket mindre enn 10 sigaretter om dagen.
  • 12 mg - Til deg som har røyket omtrent 10 - 15 Light-sigaretter om dagen, og foretrekker nikotin.
  • 18 mg - Til deg som har røyket omtrent 20 sigaretter om dagen. Gir perfekt mengde nikotin i hver damp i forhold til hva du er vant til.
  • 20 mg – Dette er den høyeste tillatte nikotinmengden i e-sigaretter i Norge, og passer til deg som er en moderat til storrøyker. 
Er du usikker på hvilken pakke du skal velge, kan du velge en av våre blandingspakker med ulike smaker og nikotininnhold. Se og les mer om hver av produktene våre her.
Loading...