• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Hva er SmokeSmart e-sigaretter?

SmokeSmart er en elektronisk sigarett, også kjent som e-sigarett. Den er batteridrevet, og produserer damp av en væske bestående av flytende nikotin, propylen glykol (samme ufarlige væske som finnes i røykmaskiner) og tobakkssmakstilsetning (som blant annet er godkjent for bruk i mat).  
 
Når man inhalerer fra en e-sigarett, puster du inn en uskadelig damp som forsvinner hurtig i luften uten å etterlate dårlig lukt eller farlige stoffer. E-sigarettene fra SmokeSmart inneholder 500-700 trekk per sigarett. SmokeSmart e-sigarett er et høyteknologisk alt-i-ett produkt, der du ikke trenger å lade opp sigaretten eller fylle på væske, og er derfor klar til bruk.

Les mer om e-sigaretter her.

« Tilbake til vanlige spørsmål
Loading...