• 0-20 mg nikotin
  • 500-700 trekk
  • Fullt ladet
  • 2 forskjellige farger
  • 14 dagers returrett

E-sigaretter fra SmokeSmart

SmokeSmart tilbyr e-sigaretter i syv nøye utvalgte smaker, med og uten nikotin. Det er beregnet mellom 500 – 700 trekk per e-sigarett. Disse er oppladet ved mottakelse; en trenger derfor ikke lader, væske eller annet tilbehør.

Strenge kvalitetskontroller
Før produktet forlater fabrikken, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller. De inneholder ingen kreftfremkallende eller andre skadelige stoffer.

Hvilken garanti har dere for at SmokeSmart virker?

Garantien for at SmokeSmart e-sigaretter virker har vi opparbeidet ved at vi i snart to år har solgt SmokeSmart til flere tusen nordmenn, og til nå kun har opplevd et fåtall tilfeller hvor SmokeSmart e-sigarettene ikke har fungert på grunn av defekte batterier. Vår fabrikk har strenge kvalitetskontroller, og produktene blir sjekket en ekstra gang når de ankommer England. SmokeSmart inneholder ikke skadelige tjære og giftstoffer slik at vi sikrer at vi alltid tilbyr våre kunder topp kvalitet.

Reklamasjon av SmokeSmart
Ifølge Forbrukerkjøpsloven har du alltid rett til å reklamere på et bestemt produkt. Når slike tilfeller oppstår, bes du ta kontakt med kundeservice for å oppgi årsaken til reklamasjonen. Reklamasjonen gjøres på telefonnummer 21988811 eller e-post norge@smokesmart.eu innen to måneder fra kjøpsdato. Deretter returnerer du ditt defekte produkt inkludert avsenderens navn, kundenummer, fakturanummer og reklamasjonsgrunn. Vi vil deretter sende deg en erstatning slik at du kan fortsette å benytte e-sigarett.

Les om våre vilkår her.

« Tilbake til vanlige spørsmål
Loading...